Kevin Levrone Gold Whey 908g

levrone-gold-whey-908-g
Kevin Levrone Gold Whey 908g
1 Review | Review toevoegen
Kevin Levrone Gold Whey 908 gram is een hoge kwaliteit proteine voor het prepareren van proteine shakes, met toegevoegde BCAA, speciaal gemaakt voor topatleten.
€ 29,90
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Kevin Levrone Gold Whey 908g

Kevin Levrone Gold Whey is een hoge kwaliteit proteine voor het prepareren van proteine shakes. Het product is speciaal ontwikkeld voor atleten en personen met hogere fysieke eisen. Proteine is een essentieel onderdeel van onze voeding, vooral voor sporters en lichamelijk actieve mensen. Het helpt bij het behoud en de groei van spiermassa en is daarom onmisbaar voor iedereen die serieus met zijn of haar lichaam bezig is. Daarom heeft Kevin Levrone, een van de meest bekende bodybuilders ter wereld, zijn eigen proteineproduct ontwikkeld: Kevin Levrone Gold Whey.

De ingrediënten

Het product bevat wei-eiwitconcentraat uit melk, wat een hoogwaardige bron van proteine is. Hierdoor bevat elke portie 22 gram proteine en slechts 118 kcal. Daarnaast zijn er natuurlijke aroma's, zout, natuurlijke kleurstoffen en zoetstoffen (sucralose en acesulfaam K) toegevoegd om een heerlijke smaak te garanderen. Het bevat geen toegevoegde suikers en is daarmee een verantwoorde keuze voor iedereen die op zoek is naar proteine.

Voordelen van Kevin Levrone Gold Whey

Het product is speciaal ontwikkeld voor sporters en lichamelijk actieve mensen met een hogere behoefte aan eiwitten. Het kan gebruikt worden als aanvulling op de dagelijkse voeding om ervoor te zorgen dat je voldoende proteine binnenkrijgt. Zo draagt het bij aan het behoud en de groei van spiermassa, wat essentieel is voor sporters. Daarnaast is het een makkelijke manier om je proteine-inname te verhogen na een intensieve training.

Het belang van BCAA's

Een ander voordeel van Kevin Levrone Gold Whey 908g is dat het een hoog gehalte aan BCAA's (Branched Chain Amino Acids) bevat. Deze aminozuren zijn van cruciaal belang voor spierherstel en -groei na een training. In 100 gram proteine zit bijvoorbeeld 23,27 gram BCAA's.

Kevin Levrone

Voor degenen die niet bekend zijn met Kevin Levrone, hij is een van de meeste succesvolle bodybuilders aller tijden. Hij heeft vier keer de titel behaald van Mr. Olympia en wordt nog steeds gezien als een legende in de bodybuildingwereld. Het feit dat hij zijn naam heeft verbonden aan dit product, geeft aan dat het van hoge kwaliteit is en geschikt voor serieuze sporters.

Conclusie

Als sporter of iemand die actief bezig is met fitness, is het belangrijk om voldoende proteine binnen te krijgen. Kevin Levrone Gold Whey 908g is een hoogwaardig whey proteine supplement dat kan helpen bij het behoud en de groei van spiermassa. Het bevat ook een hoog gehalte aan BCAA's, wat essentieel is voor spierherstel en -groei. Dus, als je op zoek bent naar een hoogwaardig whey proteine supplement, overweeg dan zeker Kevin Levrone Gold Whey! Bestel of koop het vandaag nog en geef je lichaam de eiwitten die het nodig heeft voor optimale prestaties en herstel. 22 g protein uit 30 g per serving! Het beste van het beste voor jouw lichaam. Eet gezond, train hard en geniet van je resultaten met Kevin Levrone Gold Whey 2kg! 

De aangegeven aanbevolen consumptiehoeveelheid mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen mogen niet worden geconsumeerd als vervanging voor een uitgebalanceerd dieet. Als u gezondheidsproblemen heeft, zwanger bent, borstvoeding geeft of vragen heeft over het gebruik ervan, dient u een arts of voedingsdeskundige te raadplegen. Op een koele en droge plaats bewaren! Buiten bereik van kinderen houden.

Sorteren op:

Review toevoegen
Peter - 20-01-2024 12:27

Heel tevreden over dit product en de webshop. Het lost goed op en voor mij blijft de chocoladesmaak mijn favoriet.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via +31 642160840