Biotech - Chondroitin Glucosamine - 60 tabletten

Biotech - Chondroitin Glucosamine - 60 tabletten
Biotech - Chondroitin Glucosamine - 60 tabletten
0 Review | Review toevoegen
De Biotech Chondroitin Glucosamine tabletten aangevuld met calcium, magnesium en mangaan helpen om de gewrichten gezond en soepel te houden.

Standaard levertijd

2

€ 10,99
Prijs per stuk

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen
 

Chondroitin Glucosamine - Biotech USA

Om soepel te blijven bewegen en vooral ook als je ouder wordt is het belangrijk om de gewrichten goed te verzorgen. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende en gedoseerde beweging. Ook kun je kiezen voor aanvulling van de voeding, zeker als je gewrichten extra worden belast, zoals bij zwaar lichamelijk werk, intensieve sport of overgewicht.

Chondroitin Glucosamine van Biotech USA bevat een gebalanceerde combinatie van chondroitin, glucosamine aangevuld met calcium, magnesium en mangaan om de gewrichten soepel en gezond te helpen houden.
•    Bevordert gezonde gewrichtsweefsel en kraakbeen
•    Bevordert gewrichtscomfort, lenigheid en beweging.

De dagelijkse hoeveelheid bij gebruik is: 
•    Glucosamine (D-glucosaminesulfaat) 2420mg
•    Chondroïtine : 1600 mg
•    Calcium 140mg
•    Magnesium 84 mg
•    Mangaan 1,76 mg


Wat is Glucosamine?

Glucosamine is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Het is een belangrijke bouwsteen voor het menselijk lichaam. Glucosamine wordt gebruikt bij de opbouw en het onderhoud van pezen, gewrichtskapsel, kraakbeen en andere 'bindweefsels'. Het draagt ook bij aan het in stand houden van de gewrichtsvloeistof, het smeermiddel tussen de gewrichten en in de peesscheden.
Naast stimuleren van kraakbeen productie, zorgt glucosamine ook voor reductie /vermindering van gewrichtspijn en ontsteking.

Glucosaminesulfaat blijkt in staat om het kraakbeenstofwisseling te normaliseren, om beschadigd kraakbeen te herstellen en blijkt ook lichte ontstekingsremmende eigenschappen te bezitten.


Glucosamine 

  • Vermindert gewrichtspijnen en ontsteking.
  • Glucosamine dient als bouwstof voor en stimuleert de productie van: Proteoglycanen. Glucosamine is het belangrijkste substraat voor de biosynthese van proteoglycanen.
  • Proteoglycanen zijn een van de stoffen in ons kraakbeen die bijdragen aan de structuur en de flexibiliteit.
  • Glucosamine versterkt het lichaamsnatuurlijke reparatie mechanisme van ons kraakbeen.

Chondroïtine 

Chondroïtine komt van nature voor in ons lichaam, als bestanddeel van kraakbeen. Net als glucosamine ondersteunt het de gewrichten.
Chondroïtine is een belangrijk onderdeel van bindweefsels, met name in bloedvaten, bot en kraakbeen.

De Chondroïtine en Glucosamine in deze capsules helpen de gewrichten gezond en soepel te houden. De toegevoegde calcium en magnesium helpen ook de botten, tanden en spieren gezond te houden. Mangaan help de energiehuishouding in ons lichaam gezond te houden en mangaan draagt verder bij aan de opbouw van kraakbeen in de gewrichten.

Elke verpakking Chondroitin Glucosamine bevat 60 capsules en is voldoende voor 15 dagen.


Chondroitin Glucosamine - Gebruik

Dosering: 4 capsules.

Gebruik: Neem dagelijks één dosering Chondroitin Glucosamine met voldoende water in.


Eet gezond en Beweeg!

Naast gezond eten helpt voldoende bewegen om onze gewrichten soepel en gezond te houden. De Chondroitin Glucosamine capsules van Biotech helpen als aanvulling op de voeding bij het onderhoud van je kraakbeen, gewrichtsvloeistof en gewrichten. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via +31 642160840