Cleanse-rite 7 daagse kuur 21 zakjes 5 1
 € 45,95*
€ 37,50*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Cleanse-rite: 7 daagse darm schoonmaak kuur

 
Het CLEANSE-RITE darm schoonmaak systeem is een darm zuiveringsprogramma verspreidt over een periode van 7 dagen. Het is mengsel van hoogwaardige vezels en bekende laxeermiddelen die samen het darm schoonmaakproces reguleren, ontgiften en obstipatie verhelpen.
 
  • Ontgift de dikke darm en hersteld een regelmatige stoelgang
  • Helpt tegen verstopping, teveel gas en kramp
  • Verbetert de opname van voedingsstoffen en verhoogt de effectiviteit van andere supplementen
  • Moet een of twee keer per jaar worden gebruikt voor een maximale gezondheid
  • Wordt geleverd in handige capsule vorm - Geen slecht smakend poeder of drankjes!
  • Bevat Psyllium, lijnzaad, aloë cape, zwarte walnoot, cascara sagrada, spirulina, senna bladeren, venkelzaad en nog veel meer nuttige kruiden
Ons lichaam slaat op verschillende manieren giftige stoffen op. Niet alleen door onze hectische levensstijl maar ook onze slechte voedingsgewoonten en vervuilde wereld. Ons lichaam slaat voortdurend toxisch stoffen op uit de omgeving of die we via ons voedsel naar binnen krijgen. Bovendien zorgt ons stressvol leven ervoor dat ons lichaam steeds meer giftige stoffen produceert die worden opgeslagen in vetweefsel, cellulitis en aan de binnenwand van de dikke darm.
 
 Een van de beste en meest effectieve manieren om een goede gezondheid te houden is door regelmatig een grondige darm en lichaamsschoonmaakbeurt. Niet alleen worden hierdoor giftige stoffen verwijderd uit het lichaam, maar hierdoor zullen ook energie niveaus verbeteren en de complete gezondheid van het lichaam. Met als gevolg dus ook bescherming tegen verschillende ziektes. Een CLEANSE RITE schoonmaakbeurt zal zowel fysiek als geestelijk een positief effect hebben.
 

Waarom zou je CLEANSE-RITE moeten gebruiken?


Heb je last van constipatie, onverwachte gewichtstoename of vermoeidheid? Weet je dat deze problemen te maken kunnen hebben met de gezondheid van je dikke darm?
Hebben de vitaminen en mineralen de je inneemt geen effect op je gezondheid?
Voordat je begint met een bepaalde voedingsrichtlijn moet je ervoor zorgen dat je spijsverteringsysteem goed functioneert.

CLEANSE-RITE is een volledig natuurlijk darm schoonmaakt system dat zal helpen om je spijsverteringssysteem te ontgiften en het goed functioneren hiervan te herstellen.
Door 1 tot 2 keer per jaar gebruik te maken van CLEANSE-RITE houd je het spijsverteringssysteem schoon en gezond waardoor het goed functioneert de ophoping van giftige stoffen in de dikke darm wordt tegen gegaan.
 

CLEANSE-RITE – een complete schoonmaakbeurt:

Er zijn verschillende darmschoonmaak middelen te koop. Het is daarom moeilijk te bepalen wat het beste is. Je kunt verschillende criteria hanteren voor het maken van je keuze, maar waar het uiteindelijk op neer komt is dat je darm goed en volledig worden schoongemaakt.

De meeste darm schoonmaakproducten zijn simpel op mengsels van voedingsvezels en hebben niet de natuurlijk laxerende middelen die ophoping van gifstoffen op de binnenwant van de dikke darm kunnen schoonmaken.
Veel van deze middelen bevatten ook niet belangrijke schoonmaakt ingrediënten zoals lijnzaad olie en venkel die belangrijk zijn voor de absorptie van giftige stoffen en gassen helpen verwijderen.

Niet zoals andere darmschoonmaak producten, is CLEANSE-RITE samengesteld als complete darmschoonmaak programma.
Eerst zorgen de natuurlijke laxeermiddelen (cascara sagrada, Kaap Aloë en senna) en lijnzaad olie dat overtollige ophoping van afvalstoffen op de binnenwand van de dikke darm wordt afgebroken(verwijderd).
Daarna zorgen psyllium vezels ervoor dat dit afval door de dikke darm naar de anus wordt gevoerd. Venkel zaak zorgt ervoor dat eventuele krampgevoelens worden verlicht.

Tot slot zorgt Afrikaanse vogelpeper ervoor dat de dikke darm wordt gekalmeerd en ontsteking worden bestreden. Als de dikke darm eenmaal is schoongemaakt dan kan het weer normaal en gezond functioneren.
 
Voordelen van capsules ten opzichte van poeder:
Gemak is een belangrijk criterium voor de keuze van een darmschoonmaakmiddel. De meeste darm schoonmaakproducten zijn in poedervorm en lastig om in te nemen door hun vorm en smaak. CLEANSE RITE is het enige complete darmschoonmaak product die volledig in capsule vorm is. De schoonmaak kit bevat 21 pakjes met capsules.

Gebruik 1 pakje 3 keer per dag gedurende 7 dagen.
Je kunt de nodige pakjes gemakkelijk met je meenemen.

Dosering:

Dit product bevat 21 zakjes met wetenschappelijk samengestelde natuurlijke stoffen. Hiervan moeten per dag 3 zakje worden gebruikt voor een effectief resultaat. Het wordt aanbevolen om dagelijks 1 pak in de ochtend te nemen, 1 pak in de middag en het derde pak in de avond voor het naar bed gaan, gedurende 7 achtereenvolgende dagen.

Echter de effecten van deze schoonmaak kuur kunnen direct vanaf de eerste dag worden waargenomen. Het wordt aanbevolen om gedurende de dagen van de kuur 8 keer per uitgesmeerd over de dag een glas water te drinken.
Aangeraden wordt dagelijks vers fruit en groenten te eten en bewerkte voedingsmiddelen te vermijden.

Als je gevoelige darmen hebt, dan kan dit schoonmaak middel zorgen voor darm krampen. Dit geld ook voor mensen die bepaalde medicijnen gebruiken. Krampen kunnen zich ook voordoen als de gebruikersvoorschriften niet worden nageleefd.


 

Informatie:

Inhoud
: 21 pakjes met capsules
Inhoud Type
: mg
Aantal Type
: Stuks

Foto('s):

Opties:

Standaard levertijd

1 dag

€ 45,95*
€ 37,50 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Trefwoorden

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen
Anoniem -
Ik heb een cleanse rite darm schoonmaak kuur gedaan van een week. Het was wel even wennen maar het resultaat was verblussend. Ik kan het echt aan iedereen aanraden.

Geen reviews gevonden.
Meer reviews