Scitec Hot Blood Hardcore pre-workout 700g

scitec hot blood hardcore pre-workout 700g
Scitec Hot Blood Hardcore pre-workout 700g
0 Review | Review toevoegen
Voor de meest intense en gefocuste workouts kies je Hot Blood Hardcore van Scitec Nutrition. Met optimaal op elkaar afgestemde en hoog gedoseerde ingrediënten en een aantal fruitige smaken, ben je er

Standaard levertijd

3

€ 39,99
€ 33,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Scitec Hot Blood Hardcore pre-workout 700g


Hot Blood Hardcore van Scitec Nutrition is de ultieme manier om je trainingen naar een hoger niveau te tillen. Dit hardcore product is speciaal samengesteld met alle juiste ingrediënten voor een intense focus en een pompende sensatie, waardoor je sneller kunt trainen en jezelf harder kunt pushen dan ooit tevoren. Hot Blood Hardcore heeft optimaal op elkaar afgestemde en hoog gedoseerde ingrediënten om ervoor te zorgen dat je het volledige effect voelt, en de snelle en optimale oplosbaarheid maakt het gemakkelijk te bereiden en te consumeren. Verkrijgbaar in een aantal fruitige verfrissende smaken, bevat elke portie 150 mg cafeïne. Met Hot Blood Hardcore van Scitec Nutrition ervaar je de ultieme pomp - elke keer dat je traint.

Voordelen van het gebruik van een pre-workoutsupplement

 

  • Het gebruik van een pre-workoutsupplement zoals Scitec Hot Blood Hardcore heeft talloze voordelen voor atleten. Hier zijn er maar een paar:
  • Meer energie en focus: met de toegevoegde cafeïne geeft Hot Blood Hardcore je de energie en mentale helderheid die je nodig hebt om je trainingen goed door te komen.
  • Verbeterde spierpompen: De combinatie van ingrediënten in dit supplement bevordert een verhoogde bloedtoevoer naar uw spieren, wat resulteert in grotere spierpompen en vasculariteit.
  • Verbeterd uithoudingsvermogen en prestaties: De creatine en aminozuren in Hot Blood Hardcore kunnen vermoeidheid helpen vertragen en je uithoudingsvermogen verbeteren tijdens trainingen met hoge intensiteit.
  • Sneller herstel: Met toegevoegde vitamines en mineralen ondersteunt dit supplement ook het spierherstel na de training.Dit voedingssupplement moet voor de training worden ingenomen. Voor de beste resultaten meng je twee maatscheppen poeder met 400 ml water en drink je het op. Zoals elk product van Scitec Nutrition moet Hot Blood Hardcore worden bewaard op een koele, droge plaats en buiten direct zonlicht.

Hot Blood Hardcore wordt niet aanbevolen voor kinderen of zwangere vrouwen, mensen met hartaandoeningen, hoge bloeddruk of overgevoeligheid voor cafeïne. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet en gebruik het voedingssupplement niet ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Altijd buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via +31 642160840