Melatonine 10mg 60 tabletten time release 5 10
€ 29,95* € 24,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Melatonine: stimuleert een gezonde slaap

Verschillende studies hebben aangetoond dat:
  • Melatonine helpt tegen slapeloosheid
  • De kwaliteit van de slaap verbeterd
  • De symptomen van jetlag bestrijdt

Wat is melatonine?

Melatonine is een stof die ervoor zorgt dat we gemakkelijker in slaap vallen. Het wordt in het menselijk lichaam uitgescheiden door de pijnappelklier, een orgaantje zo groot als een erwt in het centrum van de menselijke hersenen. Zodra het donker wordt stijgt de productie van melatonine. De hoeveelheid melatonine die wordt geproduceerd wordt minder bij het ouder worden. Waarschijnlijk is dit de reden dat oudere mensen minder snel in slaap vallen dan jongeren.

Waarom melatonine gebruiken?

  • Slapeloosheid: het vermogen om in slaap te vallen en te blijven slapen wordt gestimuleerd door melatonine supplementen. Studies bij volwassenen hebben aangetoond dat inname van een kleine hoeveelheid melatonine voor het slapen gaan helpt om sneller in slaap te vallen en de kwaliteit van de slaap verbetert. Deze voordelen werden  waargenomen bij mensen met chronische slaapproblemen maar ook bij mensen die zo af toe slecht slapen.
  • Slaap problemen veroorzaakt door pijn of stress: regelmatig midden in de nacht worden door pijn of stress. Melatonine kan hiertegen helpen door een diepere en vaste slaap te stimuleren.
  • Ploegendiensten: als je vaak in de avond moet werken kunnen melatonine supplementen je lichaam helpen om verstoring van het slaap ritme te bestrijden en ervoor zorgen dat je kunt slapen wanneer je wilt slapen.
  • Jetlag: als je moet reizen over verschillende tijdzones kan melatonine helpen om verstoring van het slaap ritme te voorkomen en een gezonde vaste slaap te herstellen. Uit recente studies onder vliegtuig personeel en andere mensen die vaak reizen is gebleken dat melatonine de symptomen van jetlag te niet doet en onderdruk.

symptomen van een tekort?

Tekort aan melatonine kan leiden tot slapeloosheid.
De productie van melatonine kan variëren afhankelijk van de hoeveelheid licht waaraan je wordt blootgesteld. In de avond wordt meer melatonine gemaakt in een volledig donder ruimte dan overdag.
De meeste gebruikers van melatonine zeggen rustig en diep te slapen door melatonine gebruik. Andere geven aan vaker te dromen en een prettiger nachtrust te ervaren.

 

Informatie:

Inhoud
: 10 mg per tablet
Inhoud Type
: mg
Aantal
: 60
Aantal Type
: Stuks

Foto('s):

Opties:

Standaard levertijd

1 dag

€ 29,95*
€ 24,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Trefwoorden

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen
Ludo -
Voor mij een prima oplossing om de slaap aan te vatten. Zorg ervoor dat ik altijd voldoende voorraad heb, en bestel steeds op voorhand. Mails i.v.m. vragen worden altijd voldoende beantwoord, zodat men weet wat men kan verwachten. Bedankt voor jullie service.
Ludo -
Voor mij een zeer goede oplossing voor mijn slaapprobleem. Vele producten geprobeerd, en nu gevonden. Ook als de voorraad onvoldoende is, word de nazorg perfect verzorgd. Steeds antwoord op gestuurde mail.
Anoniem -
anoniem
tevreden heb soms nog een halve inslaper nodig.
Anoniem -
Is een wondermiddel voor mij, geen bijwerkingen. Frisser naar het werk.
edda -
ik slaap veel beter
Anoniem -
ik heb zeer goed resultaat sedert ik melatonine inneem.
Anoniem -
Het helpt mij om beter in slaap te komen, ik slaap goed door en wordt s'morgen heerlijk uit geest wakker.
Ludo -
Bezorgd mij een zeer goede en diepe slaap en nadien een super uitgeruste dag. Zeker een aanrader.
Gerda -
mijn slaap probleem was meteen opgelost
Tonnie -
Slaap er goed op soms op de dag wat suf

Geen reviews gevonden.
Meer reviews