Advantrim Extreme Fat Burner 90 Capsules 5 3
€ 35,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

ADVANTRIM  DE EXTREME FAT VERBRANDER

 

 •  Verminderd vetopslag
 • Stimuleert je lichaam
 • Geeft meer energie
 • Onderdrukt gevoel voor honger
 • Stimuleert aanmaak van mager spierweefsel
 • Helpt je lichaam gezond te houdenMet een mengsel van voedingstoffen en kruiden, helpt ADVANTRIM je lichaam om op natuurlijke wijze slank en gezond te blijven. Je kunt nu afslanken door je lichaam op een zodanige manier calorieën te laten verbranden waardoor je na de afslank kuur ook gemakkelijker slank blijft.

 
Hoe helpt Advantrim de gezondheid van je lichaam:

van ingrediënten waaronder extracten uit citrusfruit, cacao en groene thee kan Advantrim je lichaam helpen de verbranding van calorieën te verhogen, het  hongergevoel te  onderdrukken. Hierdoor wordt de bouw van mager spierweefsel gestimuleerd.

Een aanvullend voordeel van ADVANTRIM is dathet een grote hoeveelheid antioxidanten bevat die je lichaam beschermen tegen schadelijke stoffen door bijvoorbeeld milieu vervuiling en tegen veroudering.

Controle (management)van lichaamsgewicht: ADVANTRIM bevat speciale verbindingen uit  yerba mate zoals cafeïne, theobromine en theofylline waarmee ons lichaam wordt gestimuleerd waardoor onze scherpte, concentratie en atletisch vermogen worden verbeterd.

In ADVANTRIM zit een mengsel van krachtige antioxidanten zoals polyfenolen en flavonoiden die ons lichaam mogelijk helpen beschermen.
 
Geestelijk en lichamelijk:
 
Geestelijke en lichamelijke prestatie: ADVANTRIM bevat extracten uit cacao en yerba mate die helpen om overgewicht te voorkomen en een rustgevende werking hebben.
 
De perfecte vetverbrander voor mannen en vrouwen

Advantrim bevat een extract uit citrusfruit (C. aurantium) dat een groep van indirect werkende adrenogene amines (B-sympathicomimetics) die het gebruik van energie dragers vergemakkelijkt, de metabole processen stimuleren, de opname van aminozuren in de spieren stimuleert, de afbraak van vet stimuleert en hongergevoel helpt onderdrukken. Het is het enige gepatenteerde thermogene ingrediënt op de markt dat zowel gewichtsverlies als de fysieke prestaties stimuleert.
 

 • Verbrand vet
 • Verhoogd fysiek prestaties
 • Geeft energy
 • Onderdrukt het honger gevoel
 • Bouwt mager spierweefsel


Advantrim bestaat uit een synergetische verzameling van nutriënten en kruiden die helpt om het lichaam gezond te houden. Het helpt het lichaam calorieën in een zodanig tempo te verbranden dat de gezondheid niet in gevaar komt en je niet meteen na afloop van de kuur weer aankomt.

Advantrim bevat ook een sterk groene thee extract waarvan universitair onderzoek heeft aangetoond dat het de verbranding verhoogd. Groene thee heeft niet alleen als voordeel dat het je lichaam helpt om vet te verbranden maar het bevat ook sterke antioxidanten. Door de groen thee extract zul je dus niet alleen gewicht verliezen maar het zal je lichaam ook beschermen.
 
Een andere belangrijke component in Advantrim  is cacao extract dat je lichaam activeert om vet als energie bron te gebruiken. Deze component wordt aangevuld met yerba mate uit zuid Amerika. Deze extracten bevatten ook foto nutriënten die helpen met het proces van gewichtsverlies. In deze extracten aanwezige cafeïne helpt de alertheid, concentratie en je geheugen te verbeteren.

Advantrim  bevat een revolutionaire vet verbrandende verbinding dat een extract is uit Citrus autrantium. Dit extract bevat alkaloïden die gerelateerd zijn aan efedrine alkaloïden  die een zelfde effect hebben op het metabolisme en de afbraak van vet als efedrine maar dan  zonder de negatieve effecten van efedrine.  Zij verhogen de verbranding en de snelheid van afbraak van opgeslagen vet in je lichaam.
 
Studies hebben aangetoond dat de in Advantrim aanwezige extracten net zo effectief zijn als ma huang (ephedra or efedrine), maar zonder de negatieve bijwerkingen voor je hart en vaat systeem en het zenuwstelsel.

Terwijl in het verleden voeding en medicinale kruiden afgeleid van citrusvruchten werden gebruikt voor verschillende doeleinden en voor hun gezondheidsvoordelen, is er nooit wetenschappelijk vastgesteld dat ze van waarde kunnen zijn bij de behandeling van overgewicht en verbetering van de fysieke conditie en fitheid. Dit komt deels doordat de hoeveelheden actieve stoffen voor gewichtsverlies in citrusvruchten erg laag is. De grootste hoeveelheden actieve stoffen voor gewichtsverlies zitten in delen van de citrusvrucht die niet gegeten worden of in jonge planten.

Bijvoorbeeld de hoeveelheid van deze actieve  stoffen in sinaasappel sap wordt in miljoenste delen weergegeven. Praktisch betekent dat het drinken van 40 glazen orange juce of het eten van 80 sinaasappels nodig zou zijn om de hoeveelheid actieve stoffen naar binnen te krijgen die zitten in 1 of 2 capsules Advantrim.

 Studies hebben geen negatieve bijwerkingen van dit product aangetoond. Uit studies onder vrijwilligers en dikke vrijwilligers is gebleken dat terwijl de vetverbranding sterk werd gestimuleerd, de hartfrequentie niet werd beïnvloed, de bloeddruk niet werd verhoogd en het centraal zenuwstelsel niet werd beïnvloed.
Uit klinische studies blijkt een zeer positief effect op gewichtsverlies zonder negatieve bijwerkingen.
 
 


Foto('s):

Opties:

Standaard levertijd

1 dag

€ 35,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Trefwoorden

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen
A de leur -
Super blij mee
Petra -
Ik ben met mij eerste potje advamtrim zowaar 6kg afgevallen. ga nu aan mijn tweede pot beginnen.
Natasja -
Ik ben 35 jaar en train 2 keer per week, maar de love handles rond mijn middel kon ik maar niet kwijt raken. Ik had al veel andere middeltjes gebruikt die niet werken, maar wilde de moet niet opgeven. Daarom heb ik besloten om advantrim te proberen en ik ben nu in een maand zowaar 4 kilo kwijt geraakt en ben bezig met mijn tweede pot.

Geen reviews gevonden.
Meer reviews